2 thoughts on “Kvällstur i Vänern”

  1. Hej Stefan ! Hopas att allt är bra där nere i Värmland ? här är det bara bra , håller just nu på att packa för att resa till dom stora skogarna utanför Falun för att röja spår till kommande tävlingar i vinter . Har för övrigt beställt stödhjul till kajaken ! Så bara dom kommer så skall det ut och paddlas som bara f-n – Har så otroligt dålig balans i en kajak ! Tycker det är konstigt med tanke på att på MTBn så kan jag åka så sakta att jag nästan står still och har bra balans å steniga stigar o dyligt .Skall ta med Gopron till skogen och försöka att få till en riktig bra film typ motorsågs masakern.
    Paddla på .

  2. Hej Roland, när jag köpte min kajak så höll jag på att slå runt genom bara att sitta i den. När man börjar att slappna av i rygg å mage så funkar det så mycket bättre (lätt å säga men förr eller senare så sitter man där avslappnad och har balans)
    Jag var i Falu-trakterna härom veckan, hämtade sonen från Bollnäs Folkhögskola, det är fint däruppe i Norrland 😉

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.