Härö, Karlstad

Var ute med Gregory på en tur från Hammarö/Rud till Gubbholmen nära Timmeröarna där vi mötte Grzegorz och Mia. Tillsammans åkte vi på morgonen mot Härö i vågor som jag aldrig paddlat i förut, men skoj var det.
Jag har heller aldrig “kapsejsat” förut, men det lyckades jag fixa till innan Gubbholmen.

http://www.youtube.com/watch?v=-rMlTt9tigI&feature=plcp

Lite regn på söndags morgon

2 thoughts on “Härö, Karlstad”

  1. Skönt i vattnet !? Har du köpt torrdräkt ? Funderar på en själv det är nog inte helt fel att ha en sådan .Det såg retfullt enkelt ut att padlla när men såg dina kompisar på varsin sida om dig mitt i filmen ungefär . Vi syns nog ändå på DKM för jag skippar cykelvasan . Jag har ju cyklat den för och tycker att DKM får gå före .
    Paddla vidare så syns vi.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.