Mat i kajak

Testade igår en ny typ av matlagning (för mig). Näringsvärdet kanske inte är det allra bästa men det smakade riktigt gott, riset var perfekt, styrkan i kryddningen var perfekt. Paketet innehåller två påsar som man lägger i kokande vatten 3 – 5 minuter, kan bli trångt i en Trangia 27. Men i paketet är det också en plastsked och en microsäker burk med lock. 🙂 Tillbaks till affären och se vilka sorter de har..Det är ballt å bunkra..

2 thoughts on “Mat i kajak”

  1. Har brukt slik mat flere ganger på tur og det fungerer helt perfekt. I 2012 var jeg på en ukestur og hadde med meg slik mat, den holdt seg like fin i flere dager. Brukte den typen vi har i Norge, som heter Fjordland 🙂

  2. Denna hade ett bästföre-datum till Augusti 2013. Man förbrukar ju inte så mycket vatten heller, man doppar ju bara påsarna i kastrullen. Det borde gå att göra kaffe på uppvärmningsvattnet efteråt. 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.