Båtmässan i Göteborg 2013

Hemma igen efter en 2-dagars tur till Båtmässan i Göteborg. Det var gott om stora vita plastbåtar, men jag som är “lite” intresserad av kajaker fick leta länge. Hittade till slut några uppblåsbara saker ifrån Stockholmskajaker och sedan några motions-kajaker i glasfiber, 2sea4u hette dom tror jag.

Med andra ord så är jag besviken på denna mässa. Jag har hört att båtmarknaden är lite låg för tillfället, å andra sidan så hör man att det säljs kajaker som aldrig förr, så varför inte visa upp sina nya kajak-modeller?
Jag hade tänkt att köpa mig en ny PFD (Flytväst), hittade två (2) varianter från Palm, som jag inte var intresserad av……….

Nej, det får bli Vildmarksmässan 2014 istället.

One thought on “Båtmässan i Göteborg 2013”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.