"Paddla för livet"

Det ska bli spännande att följa deras resa längs den svenska kusten.

“Sverige runt 2013 är namnet på den expedition med Paddla för Livet som startar i slutet av april i år. Ulrika Lindroth, Håkan Lindroth och Tim Ekstam ska paddla kajak längs med hela Sveriges kust, från Svinesund vid den norska gränsen till Haparanda vid den finska gränsen. Längs med hela färden kommer vi att samla och dokumentera skräp som vi hittar där ute bland kobbar, skär och stränder. Vi vill belysa miljösituationen till havs och försöka inspirera människor till att samla skräp i naturen. Vi vill med detta projekt kombinera ett stort äventyr med ett aktivt miljöengagemang.”


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.