Reparation

2013-08-3 Under min vänerpaddling (https://vanerpaddel.com/2012/07/23/bilder-fran-vaner-paddlingen/) tog kajaken in vatten i lastutrymmet bak, ca en liter per dag. Jag fick lasta om så att enbart vattentäta påsar placerades i aktern. Som ni ser på bilderna så har man fuskat “lite” i tillverkningen. Jag får göra en tillfällig lagning nu, det är ju snart dags för Dalslands Kanotmaraton+ (13 Aug). Har börjat att kika på ny kajak, Vänerkajak har fått in ett nytt märke (för mig), Kayman i tre modeller till humana priser, dessa ser intressanta ut.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.