3 thoughts on “37. BÅTHUS (2/365)”

  1. Grattis till starten! Den här gillar jag. Det är något med proportionerna och ljuset som ger dramatik. Ljuset är vackert och vintrigt och vattenspegeln höjer bilden lite till. Ett tips jag lärt mig under hösten: många tidsinställer sina inlägg så att en bild publiceras varje morgon = ger regelbundna besökare. Sen verkar ju du vara en storproducerare av bilder så det rasslar nog på ofta hos dig 🙂

    1. Tack, startade bloggen hos WordPress på julafton 2013 och på ett år har det varit 41 000 besök, skitkul. Jag har bara 20% svenska besökare och 35% fr USA så oftast så ökade nog besöken på kvällen svensk tid.
      Förhoppningsvis så ökar andelen svenskar nu. 🙂

      1. Verkar som svenskamerikanerna har hittat dig då 🙂 Eller så är det dina prylartiklar som drar in folket? Sciencehelena skrev häromdagen att hennes blogg ökade antalet besök med 568% under 2014 = fotoutmaningen så du kan nog räkna med fler svenskar ja.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.