13 thoughts on “58. EN LITER (234/365)”

  1. Smart tolkning! Väldigt snyggt fotograferat och passar fint i svartvitt. Gillar hur du lyckades med den luftiga “uppallningen” av motivet

      1. Ursäkta, den lådan kan jag vara lite sen att kolla. Den siten ligger nu nere tror jag, den var adresserad till Ryssland och jag tror att de var mer intresserade av betalkorts-nummer och annan info.

      2. Nä, den var öppen när jag kollade dvs när mailet gick iväg och de hade ett gäng av mina bilder. Din analys dtämmer säkert 🙂 Ändrade du några instängningar hos dig för att dona bilder skulle försvinna lr mailade du dem?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.