5 thoughts on “A saturday walk”

  1. Det var länge sedan jag gick på “fotopromenad”. Mina promenader på senare år har haft fokus på motion. Det blir skillnad i sommar, när vi kommer ut på sjön och skärgårdsöarna. Då har jag min “fotosäsong” 🙂

    Däremot kommer jag sällan hem helt utan bilder, för jag har ju alltid mobilen med. (Använder RunKeeper för att hålla ordning på mina promenader). Ibland tar jag även med mig min lilla digitalkamera som inte är så jobbig att bära på.

    Sa ut idag och gå några timmar. Kommer garanterat inte att få lika fina bilder som du, men något lär det nog bli. Grönskan är underbar just nu. Den här första gröna och skira färgen är så vacker att det nästan gör ont i ögonen.

    1. Hej (och Tack) 🙂
      Jag har samma “problem”, min egentliga fotosäsong börjar med kajakturerna jag gör. Premiär till helgen i Glaskogen / Arvika.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.